AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu NOVO JUTRO Televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o tome šta je polip endometrijuma.

Štampu prelistavamo sa Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa Televizije Pink i Predragom Jeremićem, urednikom portala "Embargo".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko beskućnika je poslednjih dana spas od hladnoće potražilo u savratištima i prihvatilištima i kakve nas temperature očekuju narednih dana, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nedeljkom Todorovićem, meteorologom Republičkog hidrometeoroloskog zavoda, Minom Lukić, koordinatorkom Svratišta za decu ulice i Nevenkom Nikić Simatković iz Prihvatilišta za odrasla lica.

Ko je napisao anonimno pismo u kome se do detalja opisuje ubistvo pevačice Jelene Marjanović, tema je za naše goste Nebojšu Millosavljevića advokata, Aleksandra Crnomarkovića, novinara lista "Informer" i Borisa Vukovića, odgovornog urednika "Srpskog telegrafa".

Šta je založno pravo, tema je za gosta advokata.

O finalu Kupa Srbije u odbojci koje će sutra biti odigrano u Lajkovcu, predstojećoj Ligi nacija ali i Svetskom prvenstvu u odbojci koje je zakazano za jesen, razgovaraćemo sa Zoranom Gajićem, predsednikom Odbojkaškog saveza Srbije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Danicu Ristovski sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Poslednji rok" koja će 4. marta biti izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu.

Gost rubrike Hit jutra biće Danijel Pavlović, koji će nam preneti utiske sa Beovizije i predstaviti svoju pesmu sa kojom se takmičio na ovom festivalu, a koja nosi naziv "Ruža sudbine".

#Novo jutro

'